Återvänder för semester till Stockholm

Nu när jag sett på nätet att vädret börjat att bli lite mer sommarligt är det dags att boka sommarsemestern så att min nya familj kan träffa min släkt i Sverige.
Träffade min underbara fru för två år sedan och vi fick en son förra sommaren så att resa med en nyfödd var knappast att tänka på. Vi gifte oss förra sommaren här nere så vad kan vara mer passande än att åka nu.

Har nu varit här på Dominikanska i fyra år och det har varit en fantastisk tid men det absolut bästa var när jag träffade min fru och framförallt vårt barn.

Vill inte bo hos mina släktingar utan vill ha friheten att åka runt och visa Sverige och inte låsa upp oss alltför mycket. Har letat en hel del på nätet men är ju lite kräsen då jag vill ha ett hotell i Stockholm som både erbjuder barnpassning och om möjligt jacuzzi på rummet. Vi är ju lite bortskämda med värme och framförallt varmt gott vatten. Hittade www.hotellstockholm.com som erbjöd hotell i Stockholm city där jag hittade Hotell Skeppsholmen som både hade barnpassning och jacuzzi och ligger med en fantastisk utsikt till hyfsat pris.

Ser väldigt mycket fram emot att visa min nya familj Sverige och min släkt. Det kommer naturligtvis att bli lite svårt med språket eftersom min fru pratar ganska lite engelska och kanske kommer att känna sig lite utanför vid vissa tillfällen.

Väl mött i Sverige mina vänner som läser min blogg, vi ses i Juli.