Äventyrsdag på Scape Park Cap Cana

Ta dig tid till ett ekoäventyr på Scape Park i Cap Cana om du ändå är på Dominikanska med avgångstider på morgonen eller eftermiddagen. Hoppa in i en häftig 2-sits beachbuggy och bli förförd av farten och äventyret när de tar dig till den coola linbanan uppe i trädkronorna vilket är en upplevelse i sig inför det ultimata äventyret. Åk med din guide på parkens småvägar till Scape Park som ligger på den östra spetsen av ön. Klättra på en hängbro och ta linbanan som kretsar genom djungelns trädkronor.

Sedan kan du hoppa på din beachbuggy igen och be att guiden kör dig till en av de närliggande fantastiska stränder. Ofta så har de vänner som äger restauranger och barer som erbjuder färskgrillad och nyfångad fisk och iskall öl. Din guide finns alltid till hands för att besvara eventuella frågor och garantera din säkerhet och komfort. Efter ditt äventyr rekommenderar jag att ni stannar vid en presentbutik som alltid säljer annorlunda souvenirer.

Vi valde en halvdag och det var fantastisk och säkerhetsbesättningen var välutbildade och tar dig upp till toppen. Lång linbana tar dig hela vägen tillbaka ner till starttornet. Det var väldigt coolt. Äventyrsvagnarna börjar bli gamla och ganska slitna men det fanns några nya vagnar med som jag rekommenderar att man tar. De gamla behöver några allvarliga reparationer. Den som vi använde kändes dock väldigt säker och det var en fantastisk upplevelse att inte ha makt över vad som hände utan att helt ge sig hän. Jag kunde inte föreställa mig hur otroligt roligt det var. Vi fick även en chans att se den underjordiska sjön på vägen tillbaka till hotellet