Bila på Dominikanska

I går tänkte jag att vi skulle ta en biltur genom Dominikanska för att utforska en del ställen som vi inte tidigare sett.
Vår plan var att ta en dag eller två och besöka Samanahalvön och Las Terrenas vilket skall vara två ställen som inte alls är lika påverkat av turism som flera andra ställen. Eftersom vi bor i Puerto Plata är det heller inte långt till de berömda vattenfallen som bjuder på vandring av olika svårighetsgrader.

Nu tänkte vi att det skulle passa bra med att hyra en bil under 3 dagar men reglerna här var lite annorlunda än att hyra bil i Sverige.
Vi tänkte att det var väl bara att gå ner till en biluthyrare som ligger 3 kvarter från vårt boende och sagt och gjort. Vi kommer dit och får reda på att alla bilar de hade redan var uthyrda, snopet….
Dom rekommenderade att om vi var tvungna att ha bil just nu så fanns det en annan som låg några kilometer bort eller om vi kunde vänta 4 dagar så skulle de ha tillgängliga bilar.

Lite snopet men vi bestämde oss för att vänta istället och reserverade en hyrbil tills nu på Fredag och ser fram emot detta äventyr kanske lite extra efter dessa besvären :)

Samanahalvön

För vad säger ni om detta underbara stället, här skall det ju bli helt magiskt att ta ett dopp och känna det svala vattnet när man vandrat ett tag i denna värmen, ohh vad vi längtar

Det här ser ju inte så fel ut heller, eller vad säger ni :)
Nej, nu får jag sluta dregla över detta och så vi får bege oss ner till stranden och sola och bada och kanske ta en kall
så gott