Catalonia Gran Dominicus

Varmt turkos vatten, oändliga orörda stränder och 7 internationella flygplatser är bara några av anledningarna till att familjer flockar till Dominikanska republiken år efter år.
Erbjuder boende för varje budget, från lägenheter i lägenhetsstil till överdådiga 5-stjärniga hotell vid stranden är detta soliga destination ett perfekt semesterort för familjer. Många orter erbjuder barnvänliga aktiviteter och klubbar med vattensporter som fiske och segling som kommer att tilltala familjer med äldre barn. Underhållning, ett brett utbud av matställen, spa-centra och stora utomhuspooler garanterar så mycket familjen mycket kul som gör att det inte är nödvändigt att lämna resorten.

Några av de större familjecentrerade orterna erbjuder även ungdomssalonger, barnpassning och aktiviteter för att hålla de yngre roade. När du planerar en familjesemester i Dominikanska republiken leder sökningar till orter som erbjuder aktiviteter som är anpassade till varje familjemedlem till ett brett utbud av val. Få karibiska destinationer kan jämföra när det gäller utbudet av boende och inkluderade eller närliggande aktiviteter.

Catalonia Gran Dominicus
Catalonia Gran Dominicus – All Inclusive ligger på Dominicus Beach, 20 minuters bilresa från centrala La Romana. Denna aktivitetsfyllda, resort är en av de bästa all-inclusive familjevänliga orterna i Dominikanska republiken. La Romana International Airport ligger bara 15 kilometer från Catalonia Gran Dominicus.

Sexton två våningar villor ligger på en vit strand och rummen har balkong, minibar och kabel-TV. större rum rymmer 2 vuxna och 2 barn och gratis Wi-Fi finns tillgängligt i rummen och hela orten.

Vattensporter, danslektioner och organiserade sporter finns på Catalonia La Romana. Gästerna kan koppla av med en massage från spaet med full service eller simma i poolen. Det finns en barnklubb, lekplats och underhållning och bordtennis, dart, dykning och snorkling håller äldre barn och deras föräldrar upptar inga bekymmer om brist på saker att göra.

Internationella, amerikanska och italienska rätter serveras på restaurangerna på La Romana. Terrassrestaurang serverar måltider direkt på stranden och det finns också flera affärer och en bar med naturlig juice.

Bästa delarna: Massor av aktiviteter för hela familjen
Ett barn under 6 år bor gratis vid bruk av befintliga sängar
Bäst för familjer av alla storlekar, med barn i alla åldrar