En resa till Dominikanska republiken

Dominikanska republiken ligger i Västindien och är en republik som är ett väldigt attraktivt turistmål. Den upptar hela två tredjedelar av ön Hispaniola och gränsar till Haiti samt har en vattengräns till Puerto Rico. När du vill åka på en fantastisk semester ska du resa till Dominikanska republiken. Där finns bland annat de vitaste ständerna i hela världen tillsammans med hotell i toppklass. Det finns helt enkelt allt för att du ska få en lyckad solsemester. Dessutom lever du betydligt billigare på Dominikanska republiken än på grannöarna och de flesta hotellen som finns där har dessutom all inclusive.

Det är också billigt att handla på Dominikanska republiken och du hittar mängder med marknadsstånd och överallt kan du även ta del av de karibiska rytmerna och till och med lära dig danserna.dominican-republic-321214_960_720 Befolkningen i Dominikanska republiken är mycket blandad och du kommer att träffa människor från Afrika, Europa, Asien och USA. Under din semester kan du räkna med att vattnet kommer ha en medeltemperatur på 27 grader och att det kommer att vara turkosskimrande vackert. Vanliga aktiviteter i Dominikanska republiken är bland annat snorkling och dykning. Dessutom finns mängder av regnskog samt kolonialstäder att avnjuta.

När du reser till dominikanska republiken kommer du mestadels att hitta charterresor, men det går även att boka flyg och hotell separat. På så sätt kan du komma undan mycket billigare. Det bästa som du kan göra när du befinner dig i Dominikanska republiken är att avnjuta landet i dess helhet och när det är som Bäst. Känn in rytmerna, njut av exotiska frukter och drinkar och unna dig att ligga på stranden en hel dag. Se även till att ta en båt ut till någon av de närliggande öarna under någon av dagarna och njut av det turkosfärgade vattnet och snorkla. Det finns även familjeanpassade aktiviteter.