Grand Bahia Principe Turquesa Punta Cana

Grand Bahia Principe Turquesa ligger i Punta Cana, en 25 minuters bilresa från Punta Cana International Airport och har en vattenpark, restaurang och utomhuspool. Det är en av de bästa familjevänliga all inclusive-orterna i Dominikanska republiken.

De fullt utrustade sviterna har luftkonditionering, balkong och terrass. På hotellet finns det bubbelpool, kabel-TV, värdeskåp och minibar. Det kompletta badrummet har gratis toalettartiklar och ett badkar. Familjesviterna rymmer upp till 2 vuxna och 2 barn. En japansk restaurang och grillrestaurang serverar mat och frukost på rummet och särskilda kostbehov kan tillgodoses.

På Grand Bahia Principe Turquesa finns en tennisbana och ett gym och andra aktiviteter som cykling och dykning kan ordnas. Med alla tillgängliga vattensporter plus vattenparken med glidbanor och sprinklers är detta en av de bästa familjeanläggningarna i Dominikanska republiken med en vattenpark. En barnklubb och lekplats håller mindre familjemedlemmar glada. Bavaro är också ett utmärkt resmål för resenärer intresserade av vattensporter och delfiner.

Bästa delarna: Vattenpark och utomhusaktiviteter
Wi-Fi anslutning är en betaltjänst
Bäst för: Mindre familjer med barn i alla åldrar