Punta Cana Beach buggy

Din professionella guide hämtar dig från ditt Punta Cana hotell och transporterar dig till din beash buggy som kommer att ta dig över en del av Punta Cana om du väljer en halvdagstur. Vid ankomsten får du en säkerhetsgenomgång och regler gås igenom innan det tar fart på resan.

Dessa snabba fordon har en oöverträffad smidighet. Det finns fyra personers buggy om ni är flera personer eller med andra resenärer eller åk solo genom det fantastiska och skiftande landskapet i Dominikanska republiken. Passera färgglada Karibienhus och sedan åker man för att prova det riktigt goda Dominikanska kaffet. Sedan åker man genom de naturliga vägarna kantade med palmer och bananodlingar mot en autentisk kalkstensgruva.

Du kommer tillbaka med hjälp av en asfalterad väg genom La Caiba och Macao där du kan besöka en lokal colmado (livsmedelsbutik) och interagera med invånare medan du smuttar på kalla drycker och njuter av salta snacks. De flesta guider brukar inkludera en episk sträcka av vit sand nära Macao Beach med fantastisk havsutsikt. Det finns även tid att ta ett dopp innan man återvänder till Punta Cana.