Ridning och Punta Cana River

Upplev skönheten i Punta Cana på ett otroligt äventyr med ridning över en dag. Trav eller galopp genom några av Punta Canas mest fantastiska naturscenerier som du ser om du tar din väg längs Anamya floden. Sedan kan du gå med din guide på ett cigarrplantage innan du tar en zipline genom de skyhöga trädkronorna.

Sadla upp för en dag av äventyr på Punta Cana Riverridning och Zipline Tour. Din vänliga guide och chaufför hämtar dig från ditt hotell och det finns mängder med guidetjänster lite överallt sedan får du träffa din häst för en morgonridtur. Oavsett om du är en erfaren ryttare eller en nybörjare finns det alltid ett djur som passar dina behov och nivå. Ni följer med er guide längs natursköna stigar och genom Anamuya floden. Öka takten om du kan/vill eller ta det lungt och slingra er genom den naturliga skönheten beroende på din nivå av komfort och erfarenhet. Du rider genom en oas av berg och landsbygd där du kan besöka ett lokalt cigarrplantage. Njuta av en cigarr som blir rullad framför ögonen på dig och ta en stund att inmundiga en kall dryck.

Ta din väg tillbaka till en ranch efter lite avkoppling och testa dina vallningsfärdigheter av boskap eller ta en paus. Efter en paus förbereder man sig för att sväva genom trädkronorna på en otrolig ziplineäventyr. Din professionella guide kommer att vara till hands för att hjälpa när du gjider väg över floden så många gånger du vill.

När du hungrig intas en traditionell måltid tillagad av lokalbefolkningen och prova färskt kaffe från närliggande ranch. Koppla av vid poolen eller ta ett dopp innan det är dags för att åka tillbaka. Du har även en chans att prova kakao och vanilj som odlas på plats. Turen avslutas med en returresa till hotellet efter en dag full av minne av Dominikanska republikens mest värdefulla landskap.