Trädhusäventyr

Dröm dig bort till en tropisk äventyr som inte liknar något annat. Från klipphoppning och ridning, grottinspektering och båtturer kan man uppleva ett 4-dagarsäventyr med en perfekt blandning av spänning och avkoppling i Dominikanskak Republiken. Djupt inne i den lummiga djungeln av Samaná i Dominikanska republiken har en skogsdunge förvandlas till ett paradis.

En stor eco-lodge tillverkade av lokala material omgiven av 22 utomhusträdkojor och erbjuder ett överflöd av inbjudande samlingsplatser. Lodgen själv är en magisk plats. En idyllisk miljö för ett bröllop, yoga retreat eller annan speciell händelse med en fullständig bar och kök där gästerna delta i rejäla, familjära måltider från en professionell kock.

Varje stuga är uppflugen högt ovanför djungelmarken och omges av trädkronorna och man bor i en välbyggd bambukoja med säkra räcken och inredda med skön dubbelsäng och mjuka vita lakan. Du hittar också några andra handvävda utsmyckningar och inredning tillsammans med några hängande stolar som inbjuder dig att sitta och läsa i.

Hela fastigheten är ansluten med vägar och här är det rikligt med ekologiskt odlade frukter, grönsaker och blommor. Varje detalj är noggrant planerad och du kommer att upptäcka att detta är en plats som byggdes för att möjliggöra både harmoni och spänning. Stora ansträngningar har gjorts för att säkerställa att utvecklingen var så miljövänlig som möjligt. I synnerhet är det yttersta syftet i vistas här att kommunicera med naturen. Upplev den råa elegans av detta trädhusäventyr komplett med otaliga möjligheter att utforska sol, sand, hav och djungel.